Seg dag!

Söndagar är alltid en tråkig och seg dag enligt mig. Det händer ingenting och man vill egentligen bara att det ska bli kväll. Sen när kvällen väl kommer så är man ledsen över att dagen är över eftersom man snart måste lägga sig för att sedan gå upp till skolan nästa dag. Söndagen är en dag som man egentligen borde ta bort tycker jag. Tyvärr skulle det ju då ge samma grej på Lördagar. Och om man skulle ta bort den så skulle man ju inte ens ha helg längre.. Det kanske är bra att ha söndagar ändå!?

Senare kommer min kväll bestå av Beck - Advokaten och godis!
Godis är livet och speciellt Plopp!
Plopp är underbart och jag har länge funderat över vad det är för skillnad mellan Plopp och Center.. Jag ringde därför Cloetta och dom hänvisade mig till sin hemsida.

Så här kommer nu svaret.

Vad är det för skillnad på Plopp och Center?

Center föddes 1941 och är från början en Cloetta-produkt, medan Plopp föddes 1949 i Stockholm hos Choklad Thule. När Choklad Thule köptes upp av Cloetta så kom Plopp med i Cloettas sortiment och har blivit kvar där. Det är dock inte samma produkt. Center och Plopp har olika recept när det gäller fyllning och chokladandel. Plopp-fyllningen har en något högre sockerhalt än Center-fyllningen. Vidare är aromtillsatsen av helt olika karaktär. Plopp har en mera "knäck"-artad arom medan Center har en mera ren toffe, karamell eller mjölkkolasmak. Dessutom är Plopp-fyllningen lite mera lättflytande eftersom den inte kokas lika mycket och får därigenom en något högre vattenhalt.

Sådär nu va det utrett!

Nu ska jag gå o duscha
Hej då!


Bättre än vad det brukar vara!

Hejsan!
Idag var melodifestivalen faktiskt ganska bra om man jämför med de andra gångerna då det egentligen bara har varit skit. Petra Mede är inte heller speciellt bra men idag var även hennes programledarroll bättre än det brukar.

BWO som annars brukar leverera bra låtar levde inte upp till förväntningarna den här gången och deras låt var faktiskt inte alls så bra. Den dög men inte mer och jag tror att den låten inte alls har någon chans i Moskva om den går vidare för att vara ärlig.
Maja Gullstrand har jag aldrig någonsin hört talas om och jag vill inte höra talas om henne i framtiden heller för att vara kortfattad.
Mikael Rickfors, Egentligen är det en skandal att en sådan legend inom svensk musik inte går vidare och hans låt var faktiskt inte alls dålig utan den var rätt så bra. Varför gick han då inte vidare? Inte en aning!
Rigo & The Topaz Sound feat Red Fox, Alla år kommer det med en låt som inte passar i sammanhanget och i år kan det nog varit denna låten. Den var inte dålig utan snarare och det förvånar mig rätt bra. Men den hamnade i andra chansen efter att ha mött EMD och det är rätt självklart. En sådan låt ska man inte skicka vidare till den stora finalen. I andra chansen kommer den nog inte ha så stor chans att gå vidare, så det var bra!
EMD hade en riktigt bra låt och de levererade till 100%. Låten kommer antagligen hamna på alla de olika listorna som finns inom skivor och enskilda låtar och den kommer säkert till och med toppa dom. Iallafall när det gäller enskilda låtar. Trackslistan kanske den heter? EMD sa att de tänkte lägga ner allt och sluta men jag tycker verkligen att detta är en grej som visar att vi fortfarande gillar dom och att deras låt Jennie let me love you blev utsedd till den bästa låten 2008 gör ju inte saken sämre.
Sofia sjöng på grekiska och låten va bra. Men vi är väl i sverige!? Grekiska!? Jag kan sträcka mig till att man kan sjunga någon rad i låten på ett främmande språk, men en hel låt är väl att ta i. Engelska är ett språk som slår och de flesta kan det språket, men grekiska är det långt ifrån alla som förstår. Jag vet ju inte hur det skulle gå om hon gått vidare till Moskva, för låten var ju faktiskt rätt så bra.
Velvet hade en rätt så tråkig låt och man fick inga speciella relationer till den, utan det var mest en låt i mängden. Däremot gillar jag framträdandet hon hade och den stora kjolen hon hade på scen var otroligt ball!
Molly Sandén sjunger otroligt och jag medger att jag är svag för henne, därför kan jag inte säga annat än att hon va bra och att hon förtjänade platsen i Globen. Hennes låt var skriven av bland annat Ingela "Pling" Forsman och är låten skriven av henne blir det sällan skit. Snarare tvärt om. Molly klarade sig bra och jag undrar hur det känns att vara 16 år och ha en stor del av det svenska folket med sig. Jag tror faktiskt att jag är lite kär i henne

Snart blir även jag en anhängare av Facebook

Idag har dagen mest bestått av spotify och roliga bilder. Jag har bland annat hittat jätte många roliga bilder på mig och min klass.. Jag önskar att jag hade haft fler bilder på min klass! Det är en så rolig och bra klass att jag kommer att sakna dom så jävla mycket efter att vi tagit studenten..
Därför kanske jag kommer att skaffa Facebook :(
Jag har försökt att hålla mig från det där men nu så märker jag mer och mer hur kul det är att titta på andras bilder m.m. FAN! Jag får inte bli nån Facebookare! Jag har klagat på det ända sedan det kom. Det gjorde jag med spotify med, men se nu.. Nu använder jag Spotify som en galning. Risken finns ju därför att det blir samma grejj med Facebook. Tur att jag inte skaffat det än då!
Men det blir nog ändå att jag skaffar det i slutet av terminen för att sedan kunna hålla kontakt med mina kamrater :) och se hur det går för dom. Jag hoppas verkligen att alla i min klass lyckas i livet! Fast det vore kanske konstigt om jag inte hoppades de ;)..

Om en stund så är det melodifestivalen och det kan man ju egentligen båda ha och missta. Men det är en tradition att titta på det! Jag har tittat på det i hela mitt liv och därför måste jag se det varje gång det går, man kan ju inte bryta en 18 års lång tradition. Men melodifestivalen har blivit så dålig de senaste åren och reglerna blir bara konstigare och konstigare för varje år som går! Fan ha det som dom de va på 90-talet! Jag tror att efter att dom tog in deltävlingar 2002 så ballade det ur mer och mer, och idag är det ju egentligen bara skräp!


Äntligen Fredag!

Hejsan! Helgen är nu här och det enda jag önskar är bara att den vore en vecka längre.. Jag är jätte trött och jag känner att min nacke och min rygg snart håller på att gå av på mitten! Jag måste verkligen försöka boka en tid hos en sjukgymnast, Jag hade en tid för ett tag sen men jag missade den pga. ett prov i geografi. Sen blev det inte av att jag bokade en ny tid.
JAG ÅNGRAR MIG!
Skit nacke!
Skit rygg!
Jag måste göra något åt de. Vad vet jag inte men det lutar nog åt att jag måste börja träna..
Jag orkar inte träna. Det är inte min grejj!

Ikväll ska jag iallafall in till stan och äta på MAX :) Det gillar jag!
Men det blir inget Centrum eller Amor idag, Jag orkar verkligen inte.. Jag brukar säga att jag itne ska gå dit men ändå gör ja de, men idag känner jag verkligen att jag inte borde gå dit. Dels för att jag har ont i nacken och dels för att jag inte känner för att bränna upp mina pengar på skit ;) Det finns så mycket roligare grejjer att göra! Tillexempel att äta godis.
Jag gillar dom där sura flaskorna som är blåa och rosa. Dom är helt underbart goda!

Nej nu ska jag gå till pizzerian och köpa en pizza men vi hörs senare kanske!
Hej då!


Vetenskaplig skit rapport!

AHHH! Jag har varit i skolan sen klockan 8 och åkte hem 19.10. Det är helt otroligt! jag orkar inte mer! Den ska vara klar imorgon men vi är inte klara än. Vi tar det allra sista på rasten innan samhällen imorgon istället för då har vi 3 timmar på oss, så vi borde få ihop något :)

Sen vill jag bara säga att vi har en lärarstudent i geografin just nu och hon tror att våran klass är helt inkompetenta.. Hon behandlar oss som om vi inte fattar något och hennes sätt att undervisa på är nästan helt otroligt. Kom igen för fan! Vi går i 3an på gymnasiet inte 3an i lågstadiet. Nej, jag tror säkert att hon blir någon slags lärare men hon kommer nog inte att passa på det jobb hon söker! Iallafall inte om hon tar ett jobb på ett gymnasie.

Nepp.. Nu ska jag försöka fixa lite grejjer, men vi hörs nog imorgon eller kanske senare ikväll ;)

Ha de!



Han har problem!

Vetenskaplig rapport :(

Fan va surt jag har det! Nu sitter jag i skolan och försöker få ihop något som ska likna en vetenskaplig rapport. Omöjligt! Den skulle egentligen vara inne igår men jag var lite sjuk under sportlovet. Det resulterade i att jag inte hann göra klart de. Jag får därför hårdjobba nu så att det blir klart innan fredag. Jag orkar inte! Men så är livet! Ibland måste man tyvärr göra vissa saker som man inte vill. Varför kan inte livet bli specialanpassat till just dina önskemål?! 

På Onsdagar brukar ju jag åka upp till rosenlund för att simma. Det har jag inte gjort idag, jag funderar på att skita i det! Ja menar det ger ju inget resultat att göra det en gång i veckan, då är det ju bättre att skita i det :( Jag ska fundera över det. Det kanske bara är så enkelt att jag ska ta mig i kragen och simma lite oftare istället.. Tyvärr när det gäller mitt liv så skjuter jag fram allt jag ska göra, speciellt det tråkiga. Så jag kommer nog inte komma någonstans både när det gäller simningen eller samhällen! Jag sitter ju här nu tillexempel, varför skriver jag inte lite på den vetenskapliga rapporten?
Jag ska nog göra det nu..

Åhh, Ge mig sommar nu!


Spotify, En mycket bra lösning!

Jag måste bara säga att jag har fastnat i Spotify-träsket. Jag var så jävla kritisk till Spotify innan men nu när jag har använt de lite så kan jag inte säga något annat än att det är otroligt bra!
Och att det är en svensk uppfinning är ju underbart, vi svenskar måste få ut lite grejjer på världsmarknaden! Det räcker inte med ABBA, Roxette och H&M.
Det finns ju de som tror att Spotify är räddningen för dagens artister. Eftersom vi inte laddar ner utan streamar det.
Lägg till lite reklam också så har du ett lycket koncept! Skivbolagen får lite pengar, Spotifys grundare får pengar och vi får musik, som annars kan vara väldigt svår att få tag på! Det är ju inte alltid det går att ladda ner alla låtar, ibland får man ju leta som en galning bara för att hitta en specifik låt. 
Nej, I mitt tycke är Spotify Jävligt bra!


Oturens Dag!

Skulle inte tro det!
Däremot en extremt värdelös och tråkig dag! Jag har ägnat mig åt att söka sommarjobb, spela guitar hero och att äta.. Eftersom ingen kunde käka med mig på MAX eller Mcdonalds så fick mamma och pappa köpa hem istället! Man får ju trots allt inte bryta en så lång tradition :)

Vid halv nio ringer det på min telefon, det var en polare som undrade om jag ville hänga med in till stan o dansa lite. SJÄLVKLART! Jag är bäst på att dansa! haha.. Och eftersom jag precis hade duschat så va de världens ögonblick!
MEN, När jag väl kommer in till stan så är han full och han sitter bara på en parkbänk och spottar. Skit kul :(
Då gick jag till Centrum för att se om jag hittade någon annan som jag kanske känner.. Men det har nog aldrig varit så lite folk som då! Det va tomt och tråkigt! Så jag gick till bussen, men det var skit lång tid till den skulle gå. Och vad tror ni jag skymtar några meter därifrån? Jo, Street Church.. YEAH! Det va en massa kristna idioter som bjöd på kaffe och bullar. Jag visste vem en av dom va så jag ställde mig o snackade med han och hans polare i 1 och en halv timme istället.. Jag fick i mig en bulle under tiden också :) Nu kom jag precis hem och jag fryser jätte mycke om mina fötter! Det är svinkallt ute!
Låt mig få leva i ett Varmare land! Eller så kan det iallafall bli sommar..



En seg dag!

Hejsan! Idag har jag inte gjort någonting.. Det är en sån där seg dag, Ni vet en sån som bara går och sen helt plötsligt är det kväll. De enda jag har gjort idag är i stort sett att spela guitar hero och det börjar bli lite uttjatat.. Jag kommer inte förbi fjärde låten på hard, hur sopig är ja egentligen? Men det är bara att öva så kommer man förbi det tillslut!

Nej, Nu ska jag gå o duscha! Sen ska jag nog göra något roligt :) vad vet jag inte än, men något ska jag nog göra.. Baka kanske!? Det är ju roligt!


Högskoleprovet

Sådär! Nu är man anmäld till högskoleprovet också. Nu får vi hoppas att det går bra! Ett bra sätt att öva är ju att göra gamla prov, så ja borde kanske dra igenom några prov innan det Riktiga provet är. Jag har för mig att det är den 28 mars, men jag kommer inte ihåg riktigt.

Det är inte jag på bilden om ni skulle tro det ;)

Annars ska min dag bestå av att jag ska in till stan och kolla lite grejjer. Vi får se om jag hittar nått att köpa.
Min Bästa polare fyller 19 imorgon så ja ska se om jag hittar nått att köpa till honom också. Men det fina i kråksången är att han ska med mig in till stan.. Hur ska jag kunna köpa det utan att hans ser!? ja du.. det är en fråga som man kan ställa sig ;) Jag vet faktiskt inte. Jag kanske kan köpa de o säga att de e till mig. Sen får han det ändå.. YEAH! Jag har hittat lösningen!
Nej, Nu ska jag göra mig iordning tills bussen kommer.

Ha En Bra Dag!

Fel relaterade till vatten hela tiden

Jag har glömt att berätta om alla problem med rör och vattenläckor vi har drabbats av den senaste tiden. Först va vi tvungna att bryta upp både väggar och golv i vårat nyrenoverade badrum, sen fick snickarna såga upp golv, väggar och tak lite här och där. När problemet sedan va löst så blir det stopp i avloppet. Därför har jag inte kunnat duscha sen i lördags, men nu är det fixat. Så ja Duschade SKIT länge innan. Skönt, Skönt och ännu lite mera Skönt!!! Och igår när jag skulle gå och lägga mig och precis hade borstat tänderna så hör jag, och av nån anledning bara jag att det smäller till som fan och det vibrerade i hela badrummet, jag trodde först att det kom från gatan så jag öppnade fönstret och kollade ut. Men det var inget där.. Därför gick Jag gick ner på nedervåningen, men inget hördes och inget såg konstigt ut där. Jag öppnade då källardörren och vad tror ni jag hör? Jag hör hur det fullkommligt sprutar vatten ur något rör där nere. Jag väcker pappa och han går ner o kollar läget. Då va det en varmvatten ledning som dessutom var ny som hade gått sönder. Jävlar va mycket vatten det var på golvet! Ett antal hundra liter flöt runt som om det vore en sjö i ena delen av källaren. Men det var bara att stänga av huvudledningen. Rörmokaren anlände vid halv 8 imorse och han var här ända till 2 ungefär.. Nu är det lagat och vi väntar på att snickaren ska komma och sätta ihop våra golv, tak och väggar. Dom ska tydligen komma imorgon. Hoppas det! Det börjar bli jobbigt med bara en toalett på en hel familj!

Förkyld med huvudvärk och rinnande näsa...

Hej min kära Blogg och Läsare!
Jag har varit Sjuk nu sen i Söndags :( Förkylning. Jag har en Sprängande huvudvärk, Jag är täppt i näsan, hostar och mår allmänt dåligt! Men jag känner att jag är på bättringsvägen.. Jag brukar inte vara sjuk så länge utan brukar återhämta mig rätt snabbt. Men Ibland speciellt efter viruset jag hade i hjärnan när jag gick i femman så kan jag vara sjuk väldigt länge för någon skit grejj. Jag kommer ihåg när jag gick i sjuan, då va jag sjuk i 4 veckor bara för en liten förkylning. Man kan kanske lika det med HIV!?
Det är iallafall anledningen till att jag inte skrivit något på några dagar. Jag har inte orkat, Och jag har framförallt inte orkat sitta vid datorn. Jag har istället kollat på hela serien av Holocaust. Mycket bra serie måste jag säga! Den är ifrån 1978 och jag brukar inte titta på filmer och serier som är ifrån den tiden, innan 1990 så finns det bara några få filmer och serier som är värda att se.. Denna är helt klart en av dom! Jag kan ju berätta vad den handlar om också.

Holocaust är Den starkaste skildringen någonsin av förintelsens mörker...


"Holocaust" följer en judisk familj under Andra världskriget. Under Hitlers regim försöker de hålla sig vid liv. En skildring av en mörk period i historien...


Svensk titel: Förintelsen

Jag är inte mycket för krigsfilmer men som sagt, denna va jätte bra! Den va hela 7 timmar och 28 minuter också. Så då får ni något att göra om ni inte redan har det!

Sen kan Jag tala om att jag hittat en skit bra artist! Kenta Gustafsson. Han är så jävla bra och jag kan lyssna på honom hela tiden! Kenta är en gammal alkis som kom tillbaka till ett riktigt liv efter ett många svåra år av missbruk m.m. Han ställde till och med upp i Melodifestivalen 1980 med låten "Utan att fråga" och slutade på sjätte plats, jag personligen tycker att den låten är skit bra! Han har även gjort Just Idag Är Jag Stark som även den är skit bra. 2003 dog han tyvärr!
Här är ett klipp från när han deltog i Melodifestivalen

Melodifestivalen, En Stor Flopp!

Hur i helvete kan den Internationella juryn skicka vidare Caroline af Ugglas? För mig är och kommer det att förbli ett stort mysterie utan svar! För det första kan hon inte sjunga och för de andra ser hon ut som en invänd känga typ! Det skulle resultera i att ingen röstar på henne om det skulle visa sig att hon går vidare till Moskva.. Det kommer för övrigt inte att hända! Alcazar, Scotts och Nina Söderquist var bäst! Alla regeländringar som kommer varje år sabbar för alla. Det ger dom som är bra sämre förutsättningar. Eftersom Scotts va tvungen att möta Alcazar så e de självklart att Alcazar går vidare.. Hade Scotts istället mött Emilia eller Caroline af Ugglas så hade dom ju istället gått vidare. Dessa regler irriterar mig! Det är inte längre en rättvis tävling utan de handlar mest om att den juryn vill ska gå vidare går vidare! Fel, Fel, Fel!!!


En mycket Trevlig och Rolig kväll på alla sätt och vis!

Godmorgon mina kära läsare!
Jag skrev inget igår så ja tänkte att ja kunde dra en sammanfattning av igår kväll..
Kvällen började med att en polare ville att jag skulle komma in till stan lite tidigare för att gå till bongo, jag som inte hade ätit kunde tyvärr inte komma på direkten. Jag tog bussen 19.37 och drog till mcdonalds. El Nacho Grande fick det bli. Sen drog vi till Centrum, där jag träffade i stort sett hela min klass. 2 personer fyllde nämnligen år i min klass. Vi tog en stämpel och gick vidare till Amor, där köpte jag en Bacardi breezer. Dom är så jävla Goda! Efter en stund färdades vi mot Centrum igen och jag gick raka vägen till dansgolvet o hoppade lite på de där sättet som bara jag kan ;) Sen hände de bästa! Jag gick till baren för att köpa något gott, och där träffar jag två tjejer som jag börjar snacka lite me.. Dom va skit trevliga och det visade sig senare att dom va systrar. Vi gick och satte oss i en soffa och snackade resten av kvällen, tillslut hade mina klasskompisar dragit och jag hade typ inte en aning om de.. Men de gjorde inte så mycket, ja va ju ändå me tjejerna..
Och det bästa var att dom skulle med bussen som jag skulle me. Så Vi kunde snacka ända tills dom hoppade av. Jag fick nummret av en av dom så jag tänkte jag skulle ringa dom.. Men inte idag, Dom kanske vill hänga med ut nästa fredag!? Då kan jag ju ringa.. Hmm, jag måste fundera på de..!

Jag kom hem vid kvart i 3 ungefär, spelade guitar hero till 4 och gick sedan o la mig vid 10 över..

Jag måste säga att det va en jävligt rolig kväll!
Hoppas på mer sånna!


Ännu en Komikers framträdande avklarat...

Jag kollade just på Thomas Järvheden Seriöst Rolig och den var verkligen seriöst rolig! Jag skrattade mig igenom hela "filmen" på 1 timme och 16 minuter. Jag rekomenderar alla att köpa den dvd:n! Att ladda ner är olagligt! ;)
Sen kollade jag lite på Rush Hour 3 tidigare ikväll också men jag har sett den så många gånger, så jag kollade aldrig klart på den, Jag vet ju exakt hur den slutar. En av mina favoritfilmer är helt klart Tenacious D med Jack Black! Den skådespelaren är helt underbart bra. Men som alla vet, jag har nämnt de förr och jag nämner det igen.
Jim Carrey är bäst Ingen Protest! Ace ventura är min favorit film av alla filmer jag sett i hela mitt liv! Båda Två dessutom :)

Nej.. Det verkar som om jag bara snackar om honom hela tiden, jag måste skärpa mig.. Vidga mina vyer när det gäller blogg inlägg.
Men jag är fortfarande nybörjare på det här området, ni måste ge mig en chans att blomma som den blomma jag är! Haha, Jag trodde aldrig att jag skulle uttrycka mig så vackert.. Mitt liv består inte av speciellt många vackra inslag! Det är mest komiska, som tyvärr bara jag förstår.. Hmm.. Vad göra? Inte en aning..

Nu ska jag läsa den obligatoriska tidningen, Aftonbladet regerar!

God natt Kära Läsare!


Thomas Järvheden framför en av sina skickligt skrivna låtar.

Jag ska bli Blodgivare

Dagen började med att pappa ringde hem och väckte mig vid kvart i 6 ungefär. Jag låg kvar i en halvtimme, jag orkade verkligen inte gå upp.. Jag tog den vanliga bussen och jag sov även på bussen som vanligt.
Första lektionen (som visade sig bli den sista) hade jag Psykologi, vi gick igenom sånt som påverkar våran uppfattning om olika människor. Intressant intressant.
När lektionen var slut så hängde jag med en klasskamrat till sjukhuset för hon skulle lämna blod. Jag har alltid tyckt att de verkar ballt så jag skrev upp mig på en tid imorgon. Då ska dom ta prover och gå igenom min hälsa för att se om jag är en lämplig blodgivare. Hoppas att jag duger, det skulle vara kul att veta att man kan hjälpa andra genom att bara dela med sig av sitt blod var 3e månad. Dessutom visade de sig att man får gratis fika :) HELL YEAH! Och dessutom 85 spänn eller ett Lasse Åberg glas (fast då va man tvungen att lägga till 25 eller om de va 15 kr.) Men de kan de va värt, dom e balla dom glasen.. Fast jag behöver inga glas!
Och om jag ska vara ärlig så skulle ja kunna göra de gratis. Ja menar de är ju inte så att jag förlorar något på de! Bara lite av min tid.. Men man har 1440 minuter per dag, vad gör de då om jag slösar bort 15 minuter för något bra!? När jag slösar bort en stor del av resterande tid på enbart onödiga saker..



En bild full av Glädje!

Man On The Moon

Är Skit bra! Jag har precis sett den och jag tycker verkligen att den är hur otroligt bra som helst! Jag såg den för något år sedan men jag hade glömt hur extremt bra den är! Den är bra från början till slut! Den går från Andy Kaufmans debut till hans död och den är så bra så att den nästan rör vid ditt hjärta! Slutet är underbart! Jag måste säga det igen! UNDERBART!
Hur kan Jim Carrey vara så bra rätt igenom? Jim carrey är ju för övrigt ett stort Andy Kaufman fan. Och jag är ett stort Jim Carrey fan! Hallelujah, I just love him so!

Nu ska jag dra o lägga mig! Eller först ska jag läsa tidningen, sen ska jag lägga mig!
Imorgon har jag Psykologi. Jag ser fram emot det!

God natt gott folk!


En lugn dag från början till slut..

Nu är jag precis hemkommen!

Här är en sammanfattning av min dag..

Först gick jag upp klockan kvart i 8 imorse, käkade lite frukost och fixade iordning mig lite. När jag står vid busshållplatsen så får jag ett sms där det står "Ingen kör. Sjukt barn. kram". Det var från min musiklärare. När jag fick de så kände jag verkligen att jag vill nog inte åka in och simma och sen åka hem igen. Men jag gjorde de ändå. Så jag åkte in till rosenlund och på bussen träffade jag två gamla klasskamrater som jag snackade lite me :) när jag kom till rosenlund så kände jag verkligen att jag inte orkar, men jag betalade de 40 kronorna och gick in och bytte om.. Men jag simmade bara 200 meter, sen gick jag och hoppade lite i hopptornen istället.. Därefter träffade jag en polare och drog till omklädningsrummet och bytte om igen, åkte buss till skolan och gick o käkade i matsalen. Spaghetti och köttfärsås. Det var inte så gott.
Efter de gick jag o kollade på Simpson och sen laddade jag ner American Pie Presents Beta House. Den va rolig i stort sätt rätt igenom! Jag har hört dom som säger att den är tråkig men jag tyckte fatiskt inte de..

När den va slut så gick jag till skåpen för att hämta min jacka och väska, då träffar jag en annan polare och vi sätter oss vid datorn o kollar runt lite. Han ville bland annat visa mig en husbil som han funderar på att köpa. Det är bara de att han har inte körkort och han har antagligen inte pengar till den heller. Men han sa att han ville köpa den.

Sen åkte vi hem och nu sitter jag här.. Jag måste säga att denna dagen har jag verkligen inte gjort någon nytta alls, inte den minsta!
Varför stannade jag bara inte kvar hemma imorse för att ta en ledig dag?

Disaster movie

Nu har jag precis tittat på Disaster movie.. Fan va bra den va! Jag skrattade verkligen skit mycket! Hela tiden! Jag älskar sånna filmer! Under tiden att jag tittade på filmen så laddade jag ner Man on the moon, för jag tänkte att jag skulle se den efter.. Men det var en sån film där man va tvungen att lägga in undertexterna för hand. Jag kan inte sånt så jag gick in på allas vår kära vän Google. Efter bara en minut hade jag mitt älskade svar! Nu kan jag äntligen kolla på vilken film som helst med undertext. Man on the moon är en film om komikern Andy Kaufmans liv och karriär. Jag tycker att Jim Carrey lyckats med sin roll i denna filmen! Jag såg den för längesen och då va den skit bra! Så jag blev glad när jag såg att det gick att ladda ner den!
Att Ladda ner är för övrigt olagligt! Därför skola jag ej skylta med att jag ägnar mig åt detta!

Just de! När det var 20 minuter kvar av Disaster movie så knackade de på min dörr? Mamma stiger in och frågar mig om jag vill ha några majskolvar. Jag gillar inte majs! Det smakar verkligen rutten död! Men jag tänkte att jag kan ta en iallafall.


Såhär såg den ut efter att jag ätit upp den..


Den var inte god! Så ja åt bara en..

Snart ska jag gå och lägga mig med, För jag ska upp tidigare än jag brukar gå upp på onsdagarna.. Jag tänkte att jag skulle dra till rosenlund så att jag är där nångång lite efter 9. Sen simmar jag så långt jag orkar, Åker tillbaka till skolan och sätter mig ner och pluggar lite av varje.. Jag ska försöka ta tag i det som jag har bakom mig nu täntke jag! och Onsdagarna är ett ypperligt tillfälle!

Nej nu ska ja gå och göra andra grejjer ;)

Hej då sålänge!
Och Godnatt om jag inte kommer in en gång till!


Syo dagen

Idag har vi haft Syo dag på skolan och Högskolor från hela sverige har kommit och berättat för oss om vad dom har för utbildningar och hur studentlivet är i staden m.m. Jag fastnade inte för något! Jag vet inte varför men jag är verkligen väldigt ointresserad av högskolan och sånt just nu.. Jag vill egentligen läsa till Civil ingenjör inom rymd teknik i Luleå, som för övrigt är den enda skolan i sverige som kan erbjuda den utbildningen. Om man går den så har man väldigt stora chanser att få plugga utomlands också. Men man får även chans att samarbeta med NASA :) Fattar ni hur coolt det skulle vara!? Det skulle vara en barndomsdröm som går i uppfyllelse för mig!
Tyvärr har jag nog inte motivationen att gå där ändå.. varför vet jag inte? Jag har inte en aning om vad jag vill bli, Jag vet inte var jag vill plugga och jag vet ingenting! Hur ska det gå?
Sen vill jag komma in på Calle Flygares Teaterskola också! Det skulle vara så otroligt kul om jag kom in på den. Men det är jätte svårt att komma in på den så mina chanser är nog inte speciellt stora tyvärr.. Jag ska iallafall försöka komma in och ska därför söka dit efter att jag slutat gymnasiet.
Jobbet jag ska ha ska iallafall vara socialt! Om man inte umgås mycket med människor tror jag inte att det är roligt, hur intressant det än är..

Skit DVD!

Just nu är jag bara irriterad! Jag brände Disaster movie innan för jag tänkte att jag skulle se den.. Och när jag sätter i den i dvdn så funkar den bara fram till menyn sen hakar den upp sig. Då testade jag med en annan dvd som vi inte använder, då funkar allt. MEN, jag hittar inte kontrollen till den! Vilket betyder att jag inte kunde kolla med svensk undertext.. Jag skulle ju självklart kunna kolla utan, men jag gillar inte att kolla utan undertext och valde därför att inte se den förrens jag hittat kontrollen.. jag letade, letade, letade och letade lite till men jag hittade inte den där förbannade kontrollen! och nu är klockan för mycket för att se den utan text, eftersom jag ska upp tidigt imorgon.. Då kanske ni tänker: "varför tittade du inte på datorn?". Jo det ska jag förklara. Jag gillar inte att titta på filmer på datorn, dels för att det är mycket mindre bild och dels för att det inte är lika bra ljud i datorns högtalare.

Nu iallafall är det snart dags för att sova och jag har mitt fönster öppet, så jag hoppas att det är kallt och skönt på mitt rum.. Jag tycker att det är skönare att sova när det är svin kallt på rummet!
(Det gör Paris Hilton med ;) Jag läste att hon har som krav när hon reser att det ska vara 10 grader i hennes rum på natten.) jag har haft fönstret öppet sen klockan 8 och eftersom det är -7,2 grader ute så borde de va kallt..

Nu ska jag bara läsa aftonbladet sen ska jag borsta tänderna och dra o lägga mig!

God natt!

En extremt onödig dag!

Jag hade bara en lektion i skolan idag för mig och det var historia. Vi skulle bara snacka om 1a världskriget och jag skulle berätta om hur freden slöts och vad det fick för följder. Det tog en timme och Psykologin var inställd. Fan man blir lite irriterad när man måste komma till skolan för en sån grejj! Varför kunde vi inte bara flytta historian till en annan dag!?
Men det känns ändå lite skönt att vara av med historian, för tillfället iallafall..

När jag hade slutat så åkte jag raka vägen till skolan som jag gick i från 1an till 6an för att se om jag kunde få en praktikplats där vecka 10. Vi ska ut på praktik då och jag ville egentligen hamna på sjukhuset. Men jag glömde att söka plats där så det är kört för min del! Men jag var ju där förra gången vi hade praktik och det var verkligen mycket intressant! Då var jag på Operation, och det första jag fick se var en man som fick sin knäskål bortsågad ;)
Men jag tänkte iallafall att jag skulle vara på en mellanstadieskola istället :) Det kanske kan vara kul. Jag ska se om jag kan komma med min gamla lärare som jag hade då, han har tydligen en 6a nu..
Rektorn skulle tydligen kolla upp det till imorgon och sen skulle han ringa mig.

Just nu håller jag på att ladda ner Disaster Movie, den verkar va skit rolig! Jag älskar komedier! Och jag älskar komedier som är i stil med Epic Movie, Date Movie och Scary Movie.. Men det finns inga komedier som slår Jim Carreys filmer, det är lite som en oskriven lag!

Beck - skarpt läge

Eftersom jag var så dum i huvudet igår och inte gjorde historiauppgiften så fick jag sätta mig ner och göra den idag. Jag ska även fixa lite med det imorgon i skolan innan jag börjar, eftersom jag har sovmorgon till 12.30 :) sen slutar jag 14.25. Jag ser verkligen ingen anledning med att börja så sent när man kan börja tidigare och sluta tidigt!

Jag har precis tittat på Beck - skarpt läge, den är bra! Men jag har sett alla dom som kommer på tv4 nu och jag tycker inte att dom håller samma klass som dom tidigare filmerna, dom första filmerna av dessa åtta är bra sen blir det tyvärr sämre och sämre. Däremot är den sista filmen Riktigt jävla bra!
Bäst va nog ändå dom som spelades in 1997, fast dom är så gråa på nått sätt.. Och dom håller inte samma klass när det gäller rekvisita heller.. Så jag får nog ändå säga att allihopa är bra på sitt sätt!
Jag gillar sådana filmer som är typ som Beck, Wallander m.m.
Snart kommer det ju en ny polis serie med bla. Michael Nyqvist som bygger på Stieg Larssons böcker. Dom filmerna tror jag kan bli mycket bra! Man har ju hört att böckerna ska vara bra.. Jag läser sällan böcker så jag kan tyvärr inte uttala mig om det. Böcker är liksom inte mitt forum! Den enda boken jag hårdpluggat är nog "Trolleri som hobby" som är skriven av bland annat medlemmar från SMC som för övrigt står för Svensk Magisk Cirkel.

Imorgon ska jag upp klockan kvart i 9 så att jag hinner göra mig iordning till 9.56, då går nämnligen min buss. Jag skulle ju kunna ta en senare buss också, men jag tänkte att jag skulle käka i skolan för då slipper jag äta frukost ensam.. Att sitta och äta ensam måste ju vara det mest tråkiga som finns! Jag tycker verkligen att det inte finns någon mening med det!

Men nu ska jag gå och borsta tänderna, för jag ska sova snart..
Ni får ha det så bra!

God natt och adjö!


RSS 2.0