Grillkväll med klassen

En mycket trevlig kväll!
Kvällen bestod av grillning, kubb och sen tittade vi på filmen som David P hade spelat in sen studenten. Jag vill ha en kopia så ni får inte glömma att skicka vidare skivan!
Och bara för att vi har tagit studenten betyder inte de att vi har träffat varran för sista gången! Nu tycker jag kära NVNA3A att vi gör detta en gång i månaden, Minst!

      





Fint och soligt och jätte varmt och skönt väder!

Ikväll blir de grillning med klassen hemma hos Emilie :)
De ska bli multigt roligt =)

Sahara Hotnights

Om jag ska vara ärlig så har jag alltid, varit svag för är nog fel ordval, men jag har alltid gillat Sahara Hotnights. Ända sedan jag hörde Cheek to Cheek kan man säga att jag har varit ett fan på avstånd. Men nu kan jag fan inte göra annat än att älska dom när dom gjort en så jävla bra cover på Japanese boy.

Sahara Hotnights - Japanese Boy

spotify:track:1Zc7xdhckY1EcD2s6ZEOEK



Flanders

Jag vill egentligen bara tacka Flanders för att han glömde sitt leg igår, för jag tror att vi hade roligare som de va igår än om vi hade suttit hela kvällen på Bongo.
Vi hade trevligt vid vätterstranden, tex mex baren, utanför amor, och resten av hela kvällen oxå :)


Thirsty Thursday

Det va nog knappt 25 pers på Bongo ikväll. Även fast de va den beryktade premiären på Thirsty Thursday :O
Köpte man en öl avsorten TT så fick man även en grön (Mycket ful) tröja. Den ska jag ha när jag målar om ;)

Annars har dagen varit lugn, det är ju fint väder och vad är bättre än de på sommaren? Jag hoppas fan att vädret håller i sig nu så att de inte blir en regning jävla sommar!


Josef!

Josef för fan!
Nu är de såhär att jag har skit tråkigt!

Jag är arbetslös, du är arbetslös.. Så, Vad ska vi göra?

Städning

Idag har jag tagit tillfället i akt och städat mitt rum från topp till tå, nästan.
Det tog ungefär 4 timmar iallafall och jag hittade hela sex kronor under min säng. Yeah! Pengar jag inte visste att jag hade ;)
Så nu har jag gjort EN bra grej under mitt arbetslösa tillstånd.
Vad kommer härnäst?

Facebook

Nu är det ju så då att jag har (äntligen) skaffat Facebook! Vore inte en applåd på sin ära?
Och efter viss eftertanke så har jag faktiskt konstaterat att det inteär så dåligt, det är snarare rätt så praktiskt och trevligt att se på andras bilder och hålla kontakten via skiten.
Men men, jag får inte berömma de för mycke!

Om ni undrar så har jag precis ätit 20 jordgubbar, en fjärdedels vattenmelon och 5 dl vaniljsås!
Det var fruktansvärt gott!


spotify

Bara för att denna låten är så fruktansvärt irriterande så ska jag dela med mig av den!

Ring A Ling
spotify:track:1CBszQIBTmQ0MoBL25ZBxC

Wendelsberg

När jag precis hade gått två steg utanför arbetsförmedlingens entré så ringer de på min telefon.
Vem tror ni att de va?
De e helt otroligt! Det va Wendelsberg och dom sa att jag har en plats om jag vill ha den!
Jag kan ju inte tacka nej till de här!
Jag hade gått till arbetsförmedlingen för att jag tänkte att om jag inte kommer in på skolan så måste jag söka mig ett jobb så att jag har nått att göra innan jag kan söka igen. Och när de då ringer när jag precis har skrivit in mig!
De e helt otroligt!
De måste ju verkligen vara ett tecken från gudarna!
Men jag är fortfarande inte religös?!

Men jag ska iallafall diskutera detta med min mamma och pappa och se va dom tycker, sen ska jag känna efter riktigt noga och se om jag är redo för att flytta till Mölnlycke för att börja på en ny skola.
Jag hoppas att jag känner att de e de jag vill för de vill jag iallafall nu!



STUDENTEN!

IGÅR TOG JAG FAN STUDENTEN!
Konstig känsla från till topp till tå!
Champagnefrukosten började vid halv åtta och jag drog världens äckligaste jävla jordgubbsvin! Fy satan va äckligt de va! Goda frukter, bröd och många bilder togs för att sedan skulle vi bege oss till skolan för fotografering. På grund av regnet så blev det inomhus. Efter de va jag och johanna tvugna att gå till kyrkan för att repa en sista gång innan avslutningen i kyrkan, fan va bra vi är!
Norrahammars musikkår visade sedan vägen tillbaka till skolan och vi fick kycklingwraps.
I salen som vi samlades i så kollade vi på gamla bilder och vi fick lite beröm och grejjer av våra lärare, JAG fick tillome en såndär liten student nalle av min lärare som hon dessutom hade gjort själv! Skolan ville även ge mig en bio biljett för att jag har varit dom trogen och ställt upp på varje öppet hus och även för att jag gav dom så bra reklam när det va lucia.
Vi sprang sedan ut och jag fick blommor och andra grejjer av min familj och flaket väntade. Vi skrek oss hesa när vi åkte förbi peset och sen kom jag hem och vi skulle käka exotisk planka. Det var kul att farmor va hemma hos oss :)
vid lite efter 7 kom jag hem till tommy och det var öppen bar!
FY FAN VA DÅLIGT JAG MÅDDE EFTER ATT EMILIE INTE SLUTADE DRICKA I LEKEN VI KÖRDE!
Den gick ut på att man får inte sluta dricka förrens den till höger om dig har slutat dricka och om du gör de så måste man ta tjugo straffklunkar. Eftersom hon inte slutade dricka och jag kom direkt hemmifrån och dessutom var jävligt mätt efter att jag ätit så fyllde jag min mage till bristningsgränsen. Jag spydde. Maten ville upp!
Vi tog taxi till sliver, Dag körde.
Alla studenter var där och vi hade jätte kul, jag var fullast i stan och vakten kunde knappt väcka mig efter att jag somnat. Därför drack jag nästan två och en halv liter vatten vilket gav resultat. Jag mådde bättre sen.
Sedan drog vi vidare till Tommy igen och då va de istället Phiras som körde. Vi snackade lite och sen kom min syster och hämtade mig och lät mig sova hos dom vid halv 5 på morgonen. Tack så mycket för att jag slapp ta bussen hem :)
Jag drog iväg 4 sms och slocknade i sängen på under 2 minuter.


:O

Studenten imorgon!
Det är verkligen helt sjukt!
Nu ska jag äta sen ska ja se FRINGE :)
Oj som jag har längtat!
Vi hörs om nån dag! Då ska jag berätta om hur studenten var!


Spotify

Nu ser ni fan till att lyssna på dessa låtar!

Visit to vienna
spotify:track:5bXCOY8rYSwVa0GBOolB8g

Scooby Doo where are you?
spotify:track:2DWzqeO7nJtM7kivLRLeWD

Holiday for clowns
spotify:track:3V5hZ3cUScpzBm67ipkzaF

Den stora dagen
spotify:track:2ZrpwLSTGrhItJ9CMmnw5H

Fler tips kommer att komma i framtiden!

En chockad matsal

Igår va de nv-bankett och jag chockade alla genom att klä av mig på scen, tillslut stod jag bara i kalsonger.
Men va gör de?
Jag sattes till denna jord för att gå folk på nerverna, bli känd och chockera!
Så varför inte börja med att göra det inför en halvfull matsal?
Fast en hel del vände bort sina blickar eller tittade ner i sina tallrikar, jag märkte även att väldigt många var sugna på att klippa av mitt hår. Varför?

Vid halv tio tiden bar färden vidare mot Martin och Hannahs lilla halvgoa lägenhet i mullsjö där vi lekte endel roliga lekar och snackade lite skit. Jag åkte hem vid tio i ett ungefär och halva resan präglades av att Lena Ph strömmade ut genom högtalarna.

Idag har jag repat inför avslutningarna på torsdag och STUDENTEN 2009 på fredag. Hur fan kan det redan vara dags för att ta studenten? Det känns som att jag började på skolan i måndags förra veckan. Det är fullkomligt sanslöst hur snabbt tiden har gått!
Det kanske är som dom säger!? Tiden går fortare ju äldre man blir.
Men jag är ju bara 18 och det går redan såhär fort, tänk då hur livet fullkomligt kommer att rusa iväg om 20, 30 och 40 år. Det gäller att ta vara på dagen!
CARPE DIEM!

Äntligen får jag spela igen!

Bildlektionen på morgonen var verkligen överflödig!
Jag och en till kom och Bosse visade mig hur man klippte ihop filmer förr i tiden innan datan kom.. Det kan väl va kul att se, men vem fan bryr sig?
Mvg i bild fick jag iallafall och det är roligt! Jag blir en gnutta glad :)
Sedan införskaffade jag mig årets studentfest biljett. 160 kronor rätt ner i sjön, men det är ju bara en gång och då kan det ju vara värt de! Hoppas att de blir något efter Sliver sen!

Nu har jag suttit och spelat Zelda - The Ocarina Of Time i fyra timmar och jag är bara så bra!
Jag har det spelet till Nintendo 64 men som alla vet så suger deras kontroller multi pung! jag har därför inte kunnat spela de på jätte länge för att spakarna i stort sett ramlar av efter ett tag. Jag hann dock klara det 8 gånger innan de gick sönder.
Men nu har jag laddat ner en Emulator som man kan spela gamla spel på. Och fan va glad jag blev när jag såg att man kunde ladda ner Zelda. Jag drog ner det på en gång!
Det är mycke svårare att spela på datorn eftersom man måste ha koll på vilka knappar man trycker på hela tiden, men ack det är värt de!
Jag tänkte nu att jag skulle klara spelet ännu en gång fast på datorn, och det skulle därav bli min första gång på datorn, men min nionde gång totalt.
Och det är faktiskt lite svårare än vad man tror, även om jag kommer ihåg mycket så fastnar man lite här och där och får tänka till lite. Men idag har jag iallafall lyckats samla in alla tre stenarna :)



Världens Bästa Spel!

asjfjsaö

Vem fan åker in till skolan för att fika med Ingemar?
Nej! De får han fan göra själv!

Så idag är jag ledig!
Synd bara att solen inte lyser

Ja, inte fan vet Jag!

Jag tar nog den blåa istället!

Tommy!?
Varför är du arg på mig!?
Det är som att min själ har ramlat ner från den sköra pinnen den en gång satt på, eller som att inte kunna skita en rejäl kabel rätt ner i holken!


RSS 2.0