En händelserik kväll!

Jag vaknade vid halv ett idag av att pappa kom in och väckte mig. Jag är rätt trött och har väldigt ont i ljumsken, eller midjan kanske de heter.. De måste vara för att ja hoppade så mycket igår!? Man kan väl säga att det blev en svängom på dansgolvet :)

Kvällen började iallalfall med att jag kom in till stan och träffade en polare, sen stog vi där i 20 minuter för att vänta på en annan person. Som senare visade sig glömt sitt ID-kort. Då va det bara att åka hem till honom o hämta de. Sen drog vi till centrum för att få en gratis stämpel ;) Gratis är gott! För att sedan ta oss vidare till Mcdonalds. Jag som inte hade ätit på hela dagen var hungrig som bara fan! El Nacho Grande, plus meny och cheese burgare fick det bli. Men jag tog utan Nachos på hamburgaren för jag gillar inte de! Sen när vi sitter där i alla frid så kommer en kille som jag va polare med förr (Jag kallar honom M för enkelhetens skull), dessvärre inte nu för tiden.. Och han har med sig en kompis som inte är speciellt trevlig. Det visar sig att han vill ge mig en smäll på käften för något jag gjorde för många år sedan. Men eftersom jag och M var väldigt bra kompisar en gång i tiden så fick M honom att lugna ner sig och skita i mig. Han gick istället på en annan kille som kom ifrån dalarna pga. att han råkade kolla på honom i 2 sekunder. IDIOT!
En vakt tillkallades och det blev ett mini förhör på 1 minut.

Sen iallafall så begav vi oss mot centrum, jag dansade lite. Efter en stund gick vi vidare mot Amor (tusen och en natt tror jag till och med att det heter nu för tiden). Men där va det inte kul, så vi gick tillbaka till Centrum!
Jag fortsatte att dansa och tillslut lämmnade mina två kompanjoner mig. Så helt plötsligt stog jag där ensam, men jag träffade en gammal klasskompis, Så vi satt och snackade lite! Jag tog sista bussen hem och gick och la mig kvart i 4.

Av tiden som är kvar idag tänkte jag ägna lite åt historian.. Jag har nämnligen ett historia arbete att göra till måndag :(.
Så jag tänkte att jag ska göra det idag. Då slipper jag nämnligen att göra de imorgon. Jag vet, jag är smart!

Hej då sålänge!
Vi hörs nog senare!


Hemma igen...

Nu är jag hemma igen efter en kväll på stan. Men jag orkar inte berätta något nu, så jag berättar de imorgon istället..
Nu ska jag gå och lägga mig!

God Natt!

En svårt beslut

Snart går bussen in till stan.. Närmare bestämt 19.37. Först ska ja till MAX, sen vet jag inte vart vägarna bär! kanske ut kanske in!? Bara Gudarna vet svaret..

Ha det bra sålänge!

Jag är fortfarande trött!

Nu är jag hemma igen eller jag kom hem för 1 och en halv timme sen egentligen. Jag hade bara Bild och Samhäll idag. På bilden gör vi fortfarande färgskalor och det är inte speciellt givande! Jag funderar på att byta till CAD. Tydligen så får man VG bara genom att vara på lektionen ;)
Och samhällen skulle jag klara mig utan. Men jag och läraren kommer väldigt bra överrens som tur är!
Ikväll ska jag dra in till stan och käka på MAX, sen får vi se vart vägarna bär. Det kanske blir så att jag tar en runda någonstans.. Men jag har inte bestämt mig än, jag ska höra med några polare sen..

Men innan jag drar in till stan så måste jag vila lite.. Av någon anledning så är jag väldigt trött nu för tiden, Jag kommer inte på varför. Men de är nog för att de e sånt skit väder ute! Vintern är ju helt klart den värsta av alla årstider, hösten likaså! våren funkar när det är varmt, men sommaren är helt klart bäst! Jag funderar även på att söka ett jobb till sommaren, för att fixa pengar till mitt "stora" projekt ;) men jag vet inte om jag hinner jobba pga. av det. Ja kanske borde skaffa ett jobb att ha nu innan sommaren!? så att jag har tillräckligt med pengar innan sommaren kommer..

Nu ska jag iallafall gå och vila lite, sen ska jag spela lite guitar hero..

Ha det bra!



En riktigt slö dag

Jag började morgonen med pannkakor :) och som jag sa igår så räcker det med att jag pustar lite för att pappa ska ta över. Jag hann steka 2 st, sen stekte pappa resten. Fast han egentligen inte hade tid till de, han skulle göra massa grejjer me sina räkningar och banken och så.. Men snäll som han är så tog han sig tid att fixa iordning mina pannkakor. Sen åkte jag direkt o simmade, jag orkade bara med 600 meter idag.. Jag skäms lite! Men det är väl rätt bra de me kanske.. Iallafall för mig som är den mest otränade personen i hela världen.
Sen hade jag ju kör idag me. Vi hade tävligar om var noter satt och vad olika kombinationer av toner hette. Visste ni tillexempel att så som Bä bä vita lamm börjar heter kvint. Alltså hur man uttalar "Bä bä".

Onsdagar är verkligen en riktigt skit dag egentligen. Jag måste gå upp för att ha en lektion klockan 3, annars hade jag varit ledig. Men det är ju mitt val, jag tycker ju att det är kul så det är ju något som jag får ta helt enkelt.

Nu ska jag se Fullpackat med Robert Gustafsson. Han måste ju vara sveriges mest begåvade komiker. Han kan både sjunga, imitera och va rolig. Det är fan inta alla som kan de!


Pannkakssmet och grädde, Check!

Imorgon får jag mina pannkakor till frukost! Jag börjar ju klockan 3 så jag har all tid i världen att äta.. Däremot ska jag med bussen som går 9.56 så jag har kanske inte jätte lång tid på mig. Men om jag går upp halv nio så hinner jag äta och göra mig iordning. Pappa hinner nämnligen inte göra pannkakorna imorgon, så jag gjorde pannkakssmeten och grädden precis. Det var någon pannkakssmet som ska stå i några timmar, så det kanske bara är bra att jag gjorde den idag.
Det blir alltså jag som får steka pannkakorna, men om jag ska vara ärlig så tror jag att pappa tar över om jag bara klagar lite.. Det brukar nämnligen vara så ;) om det är något i köket som jag ska göra och jag inte vill det, så räcker det nämnligen med att jag pustar lite för att pappa ska ta över..

9.56 går sedan bussen, då ska jag till rosenlund och simma tänkte jag! Sen ska jag till skolan för att ha Musik klockan 3, det är roligt men att börja klockan 3 tycker jag är helt otroligt! Ja menar, man förstör ju hela eftermiddagen! Men man får se det från den ljusa sidan. Jag hinner ju med att simma lite. ja tror att min rygg behöver de, Hållningen är väl inte den bästa kanske och jag börjar att känna av det nu efter alla år. Jag kan inte sitta i vissa ställningar för länge innan det gör lite halv ont. Men det ska bli ändring på de!

Nu ska ja gå och lägga mig för att vara pigg inför morgondagen!

God Natt!

Tisdag

Jag bestämde mig för att byta grupp idag på samhälls lektionen, för jag och han som jag jobbade med får aldrig något gjort när vi arbetar i grupp. Så det var nog bäst för oss båda, även om han blev lite ledsen.
Så nu ska jag jobba om konflikten i Irak istället. Det verkar ointressant utav bara helvete! Men vad gör man inte? Vi måste ju göra uppgiften och någon måste ju göra det som är lite mindre intressant, vilket då blev jag denna gången.

Sen hade jag Geografi och min grupp fick börja med att redovisa, jag redovisade om Grand Canyon. Mycket intressant måste jag säga. Och våran insats var rätt bra men jag tittade nog ner i pappret för mycket. Skulle jag tro iallafall. Men jag tror faktiskt att våran lärare tyckte att det var bra ändå. Annars får man ta i med hårdhandskarna och komma med ett skinande rött äpple varje lektion!

På bild lektionen skulle vi göra färgskalor. Det är väl inte det roligaste jag gjort, och det verkar som om nästan hela kursen går ut på att göra färgskalor hit och färgskalor dit. Det återstår att se!

Jag orkar verkligen inte skriva mer nu. Jag är skit trött! Ja sov på bussen och vaknade en hållplats innan jag skulle av, jag har alltid sån tur när det gäller att vakna på bussar. Man blir så förbannat trött av att åka buss, det är verkligen som ett sömnpiller. Nu ska jag vila i en halvtimme, sen ska jag käka. Det verkar som om det blir kyckling och pommes. Jag gillar inte kyckling :(

Första dagen på veckan

Sovmorgonen idag var välbehövlig och jag började dagen med att duscha förvånansvärt länge! Sen åt jag Blåbärskräm, haha, det var längesen jag åt kräm.. Men vi hade det hemma så jag tänkte att ja skulle smaka, det var inte alls dumt ;) det var snarare rätt gott!
Men dom där pannkakorna som jag ville ha, dom orkade inte pappa göra :( men han ska göra dom till mig på onsdag sa han, han lovade de till och med. Det ser jag fram emot!

Idag hade vi även en Psykologi lektion till. Asså fan, jag måste säga att det verkar vara ett ämne som jag tror att ja kommer att gilla! Och våran lärare är en väldigt bra lärare dessutom, lite hård, men Jävligt snäll och trevlig!

Sen slutade jag och skulle åka hem och ta det lugnt. Trodde jag!
Nej du, jag var tvungen att hjälpa mamma och pappa att bära det sista, dom hade hållt på hela dagen. Ändå fanns det grejjer kvar när jag kom hem vid halv 5. Men det var inte så mycket som tur var!

Sen åt vi hamburgare idag för att ingen hann göra någon mat.. Men de tycker inte jag var något dumt alternativ alls även om min lillasyster tyckte de. Hon käkade Penne och skinksås istället, vilket jag personligen inte alls tycker är gott! Snarare Skit äckligt

Det gick även nån ny mini serie i 3 delar på ettan innan, stormen hette den om jag inte minns fel. Den verkade rätt bra asså, så den ska jag följa..

Ne nu ska ja snart sova, men först ska ja kolla runt lite på youtube..

So Long!


Fingrarna ömmar

Nu är mammas lägenhet nästan tömd.. Vi höll på från halv 2 till 8 ungefär, med ett avbrott vid 6 för då satte vi oss ner för att käka. Pappa och mamma ska ta resten av grejerna som är kvar imorgon, tyvärr hinner jag inte hjälpa dom då eftersom jag är i skolan. Men AJ vad jag har ont på huden över fingrarna nu! Pappa blev nästan lite irriterad för att jag klagade på att jag hade så ont. Men det är ju inte mitt fel, enda gången jag sliter på min hud är ju typ när jag håller i en penna!

Imorgon börjar jag 11.45. Fan va skönt det är med sovmorgon! Däremot börjar jag hellre tidigt och slutar tidigt än att ha sovmorgon och sluta sent. Men man kan ju aldrig komma ifrån att det är skönt med en lång sovmorgon! Jag tror jag ska be pappa göra pannkakor till mig imorgon! Jag älskar verkligen Pannkakor!

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! Man bli trött av att flytta massa tunga möbler och lådor!

God natt gott folk!


Molly Sanden

Jag måste bara säga att jag tycker att Molly Sanden sjunger otroligt bra! Och hon har väldigt fina ögon!
Jag kommer ihåg när en polare sa för något år sen,
"Ey du, kolla hennes ögon! Ser du inte hur underbara dom är.. Fast du kan skita i resten av kroppen! För den ser ju förjävlig ut!". Han sa det om en tjej som gick förbi oss och Jag tycker att han hade rätt! Inte om kroppen, utan om att det finns tjejer med Extremt vackra ögon!
Hade jag vatt Molly Sanden hade jag iallafall varit väldigt stolt över mitt utseende!


Här kan ni se själva

Molly Sandénuppträder på Sommarkrysset i Stockholm 2008.Foto: Daniel Åhs Karlsson


Nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska hjälpa mamma att flytta imorgon, så jag måste vara på alerten så att jag orkar lyfta alla hennes grejer.

God natt och Sov gott!

Ace Ventura

Nu har jag suttit sen 14.42 och arbetat med både historia och geografi arbetet. Skönt som fan att det är klart. För nu slipper jag göra det imorgon eller på måndag!
Men jag hade faktiskt ett litet avbrott mellan 18.10 och 20.00 för då va det Ace Ventura på kanal 5. Behöver jag säga att Jim Carrey är den bästa och mest begåvade Skådespelaren som finns i hela världen inom alla kategorier!?
Folk brukar ibland få frågan "vem skulle du vilja byta liv med?". Jag skulle utan tvekan välja James Eugene Carrey! Dels för att han har en rätt så snygg Tjej/Flickvän/Älskling ;), dels för att jag tycker att Eugene är ett Coolt namn och dels, men framförallt för att han har mitt drömyrke!
Komiker och Skådespelare! Samtidigt dessutom, kan det bli bättre?
Nej, inte i min värld iallafall!
Därför hoppas jag att det någon gång kommer fram en liten gumma med puckelrygg och frågar mig just den frågan! Jag vet iallafall vad jag skulle ha svarat! Vet du?


Sovtajm

Max är alltid lika gott! Men av någon anledning slutar alltid Max och McDonalds sälja den hamburgaren som är godast :(  Varför?
McDonalds slutade sälja Big Tasty, den var god! Det innebar att jag inte hade någon annan att välja på, för jag blir inte mätt på dom andra.. Men jag smakade på El Maco eller vad den heter för någon vecka sen, den va faktiskt överaskande god!
Max slutade att sälja Italian Trio och tog tillbaka Hot Chipotle istället, i gruppen italian trio fanns GARLIC! Fy fan va god den va! Allvarligt, de fanns inget som va fel me den! Den var ett sant mästerverk! Jag blev så ledsen när jag var tvungen att gå tillbaka till den jag brukade ta, Max Deluxe, på den är det dessutom Bacon.. Finns det något jag hatar mer än bacon? Nej, absolut inte! Så då får man beställa utan bacon, då är den också god faktiskt!

När jag kom hem så spelade jag Guitar Hero med min bror fram tills nu. Men jag orkar inte spela mer nu, jag är trött! Och dessutom så måste jag göra både historia, samhäll och geografi arbeten imorgon.. Jag lovar att jag inte kommer att orka göra det, utan jag kommer antagligen att flytta fram det. Men jag får verkligen inte göra de, Historian måste vara inlämmnad på måndag och geografin på tisdag. Samhälls arbetet vet jag inte tills vilken dag det är, men jag får göra det ändå för säkerhetens skull!

Nu ska jag dra o borsta tänderna m.m. sen ska jag lägga mig i min extremt kalla säng, jag sover bättre om det är ca 15 grader i rummet när jag ska sova. Sen ska jag nog skicka lite sms till mina vänner o se om någon sover, eller om någon har lust att snacka lite med mig innan jag somnar. Det är alltid trevligt att avsluta dagen med ett samtal om ingenting ;)

Sov Gott!

Guitar Hero III

Xbox 360 är nu införskaffad och även Guitar hero III Legends of rock! Det var längesen det uppdaterades med en ny konsoll i vårat hus, senaste gången var när jag köpte mitt Game cube. Och det är säkert 5 år sedan.

Idag hade jag bild som första lektion. Jag trodde att han skulle vara en riktig tjurgubbe, men ty ack, den som har fördomar har oftast fel ;) Han verkade vara en riktigt bra lärare. Vi började med att göra en mapp för att ha våra grejjer i, min blev as ful! Min "kreativa hjärnhalva" som jag brukar använda mig av var inte inkopplad just då!
Sen hade vi 3 timmar rast tills sista lektionen, samhälle.. Ahh, ja tycker inte om SO-ämnen! Jag ska skriva en vetenskaplig rapport som ska handla om ETA, den där spanska terrorgruppen. De suger!

Ikväll bär det av mot stan, först ska jag käka på Max! Jag älskar hamburgare.. Sen vet jag inte, men jag kanske beger mig mot Centrum eller Bongo.. Men chansen är minimal, för ja tror inte att jag orkar de.. De beror lite på om dom andra ska dit, då kanske ja går dit me!?

Nu ska jag gå o vila lite! Jag är fortfarande trött sen i onsdags..


Jag är trött!

Av någon anledning har jag varit väldigt trött sen igår, jag tror inte att simning är något för mig! Fan, ja menar, man blir väl inte trött i 2 dagar för att man simmat lite? Däremot har jag enorm smärta i ljumsken, högra bröstet, nacken och högra underarmen.. Det måste vara träningsvärk! Träningsvärk är den skönaste smärtan måste jag säga. Ibland kan det göra fruktansvärt ont. Men, det gör ont på ett skönt sätt som inte går att beskriva. Jag tror ni vet va jag menar!

Jag funderar även på att snart gå och lägga mig, men jag kommer nog ändå vara vaken i minst en timme till innan jag går och lägger mig. Det har blivit en dålig vana att vara vaken länge, det sitter i sen jullovet. Men jag brukar inte ha probem att gå upp på morgonen, även om det är jobbigt och känns meningslöst!

Imon har jag min första bild och form lektion, läraren verkar vara dum i hela huvudet med enligt en polare som har haft den kursen så är han en skit bra lärare.. Upp till bevis säger jag bara!

Nu ska jag gå och kolla lite på tv, det är nått program om ett fängelse i USA på kanal 5.. Det kan vara bra!?

God natt!

Psykologi

Idag hade vi Psykologi A för första gången. Jag tyckte först att det verkade som om det var en tråkig, svår kurs. Men tvärtom så tror jag att det kan bli en del roliga och intressanta lektioner framöver. Sen hade jag historia, och jag som hatar historia kunde inte koncentrera mig på det vi skulle göra denna lektionen heller. Därför måste jag göra klart mitt arbete i helgen, jag har även geografi att göra så det är bara att sätta sig ner på söndag och börja skriva. Jag orkar inte!
Jag vill att de ska vara sommar nu så att jag kan ta studenten! Men samtidigt så känns de som om de kan bli rätt tråkigt efter de. Ja menar, fan man har gått upp varje dag i 12 år för att gå till skolan. Man har suttit och ätit med sina kompisar, umgåtts med dom och gjort andra grejjer. Men framförallt så har man alltid haft något att göra! Det är med lite spänning och fasa som jag ser fram emot Studenten faktiskt! Det finns några i min klass som jag absolut inte vill tappa kontakten med!!! och sen finns det tyvärr de i min klass som jag skiter fullständigt i..

Nu är jag väldigt hungrig oxå :) i skolan får man ju bara skit mat! Allvarligt hur fan kan man servera sån mat som vi får? det är liksom under all kritik, det kan inte bli sämre än va det är!!
Så jag ska käka några varma mackor sen.. Och efter de så ska ja vila! Jag är skit trött, antagligen för att jag simmade igår.. Min kropp är inte van vid så tunga påfrestningar :(


Första inlägget...

Hejsan.. De verkar som om jag har skaffat en blogg. Men om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur man skriver i en sådan, skriver man om vad man gjort, vad man tycker, känner? Eller vad skriver man om egentligen?
Bloggen skaffade jag den 8 januari, men jag har inte riktigt vågat skriva något än, jag har liksom förberett min hjärna mentalt innan jag skulle ta det stora klivet att börja skriva något som jag innan alltid har klassat som "Bögigt" (Om man är kille).. Alla tjejer skriver väl blogg? Iallfall nästan.

Jag kan ju börja med att säga att idag var jag och simmade på rosenlund, det va skit jobbigt efter ett tag! och när jag nästan håller på att dö så hör jag hur en gammal "Dam" säger till sin kompis att hon brukar simma 30-35  längder men att hon idag bara simmar 20-25, det är liksom as långt! Hur orkar en äldre mäniska ens simma så långt? Det gav mig iallfall livskraften tillbaka och jag tvingade mig själv att simma några längder till.

Sen bar det av till skolan, jag tänkte att jag skulle gå dit för det är ju inte så långt egentligen.. jag har ju alltid tagit bussen :(
Vid klockan 3 var det dags för kören, jag är ju med där! Ja vet, det känns lite omanligt, men jag var ju faktiskt med i lucia tåget och om jag ändå var med varför kan jag inte få betyg på de då? så tänkte jag när jag gick med.. Vilket jag ångrar bittert idag, då jag egentligen skulla ha varit ledig. Enligt mitt nya schema så ska jag vara ledig på Onsdagar:) MEN, kören är klockan 15.00-16.00. Så det är bara att gå upp och åka in till skolan varje onsdag, för en lektion. Det var därför som jag åkte till rosenlund och simmade lite innan. Jag funderar på att göra det till en vana, eftersom jag har ett stort projekt på gång, som jag nämner en annan gång. Det tar för lång tid att skriva nu.

Snart ska jag käka, sen blir det nog att jag tittar på tv och efter det så går jag nog och lägger mig. Imorgon börjar vi ju med psykologi A. Jag vet inte om det är så kul, men det stod mellan det eller matte E. jag som för övrigt hatar matte valde därför Psykologi!

Ha det så bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0